Tak możesz sobie dokupi. Z akcjami zapisanymi nic się nie da zrobić to już nie są Twoje akcje ty już masz 3 zł zamiast akcji i koniec. Taka uwaga tylko bo nie moja sprawa co kto robi że swoimi akcjami. Ale ja jak bym miał się zapisać to zrobił bym to w ostatni dzień wezwania. U mnie to jedno kliknięcie po zalogowaniu. I tyle nic więcej. Nie ma żadnej różnicy żadnych kolejek redukcji odwołania itd. Więc po drodze może zawsze się wydarzyć takie coś taki kwiatek jak dziś że możesz sprzedać duża ilość drożej. Choć właściwie sprzedać dziś po 3.09 to też ryzyko bo jak podniosą cenę to wtedy sobie człowiek w brodę będzie pluł a jak podniosą cenę w wezwaniu to wszystkim. Więc nie ma sensu się zapisywać wcześniej. Ale znam ludzi co chcą wszystko wcześniej wcześnie płacą podatek pit rachunki opłacają wcześniej itd. Więc takim typem pewnie jesteś. Ale wezwanie pamiętaj na przyszłość ostatni dzien. Zapisując się wcześniej działasz też na swoją niekorzyść pokazując wzywającemu ze jesteś chętny i napalony. Jak byś się nie zapisał on by Ciebie nie widział może jak by nie widział był by bardziej skłonny podnieść cenę.