Witajcie obrót jest duży zależy jak na to spojrzec. O co tu chodzi. Gdyby był mały obrót to prezes nie skupiłaby 80 tys akcji zwlaszcza w tej cenie, niedługo dowiemy się czy dokupił jeszcze przypuszczam że tak. Tu gra chodzi o to żeby odpowiednie osoby obkupiły się zanim wszystko wyjdzie jest jakiś uklad, powoli wychodzi. Czuję i uważam od lat że kurs celowo został zaniżony. Patrząc na wykres, zachowuje dość przewidywalnie i to mnie zastanawia czy o to chodzi, żeby zrobić ludzi w konia czy będą na to grac. Fundusz pogrywa tu i to dobrze od 2018 i nie tylko on. Jest tu ktoś jeszcze. Jak zachowa się rynak z punktu psychologicznego. W tym dniu co poszliśmy 40 procent do gór rynek zauważył tą spółkę i wie że rokowania są dobre. Spekulanci się już zbiegli a jeśli nie to będą czekają z kapitałem a jego nie brakuje. Jeśli ci mało obrotu to poczekaj będą duże na odpowiedniej cenie gdy rynek dowie się tego co ma wtedy trzeba będzie tak robić żeby ograć fundusz ale czy się da weszli po 3 zł. Swoje i tak zarobią mają czym rządzić 2 miliony akcji. Ludzie zostali ograbieni z akcji. Rynek czeka na iskrę, coś co uzasadni jego wzrosty żeby nie bylo. Czy tu było źle że fundusz wszadl w 2017 z takimi pieniędzmi, a potem takie spadki na mizernych obrotach i zaliczyć lata straty w papierkach. Obroty są takie jakie mają byc jeśli dostarczy rynek za duże kurs odleci. Tu obroty zanikną a kurs poszybuje bo kto będzie chciał sprzedawać. pojawia się jak cena będzie adekwatna wtedy zacznie się zabawa. Może się mylę zawsze mogę i niechcenia żadnych teorii snuć zobaczymy już niebawem. Tak to widzę.