Dnia 2022-03-19 o godz. 16:06 ~Ktoś napisał(a):
> Ja bardziej liczę na zamówienia dla armii. W plandemii z tego co pamiętam Sanwill dostał zamówienie na Sanmed tylko w 2020. W 2021 zero zamówień i równia pochyła w dół na kursie. Dlatego czego mieliby zamawiać Sanmed w 2022? Chyba, że ten z 2020 się im skończył :-). A co myślisz o MŚ w piłkę w Katarze. Temat zamknięty?
Cześć, oczywiście chodzi mi o uzupełnienie zapasów. Były dwie umowy. Ale kombinezony, mimo, że wielokrotnego użytku, zużywają się. Dlatego nie wykluczam zamówienia uzupełniającego.
Co do Kataru, to dzwoniłem jakiś czas temu i powiedzieli, że temat już zamknięty, zlecenie zostało wykonane.
Też oczywiście liczę na zamówienia o charakterze militarnym, a przy takich nakładach i potrzebach, będzie schodzić wszystko, co jest dostępne na rynku. A Sanwil ma co sprzedawać i są to materiały certyfikowane wysokiej jakości. Wymieniłem, jakie rzeczy można produkować z ich oferty materiałowej, a jak rozmawiałem, to dostałem informację, że firma ma możliwość modyfikować i dostosowywać materiały do konkretnych potrzeb. Poza tym towaru z Chin już raczej nie będzie.