Dnia 2012-01-17 o godz. 20:27 gruby_irek napisał(a):
> prosze o odpowiedz na zasadniecze pytanie
skoro ma byc
> wysyp mega inf
skoro ma byc 5pln
to kto wam od 3 dni
> sprzedaje papier?????PRZECIEZ MOZE ZACZEKAC NA
> PIATALA......
czy jest ktos z forum kto tak jak ja sprzedal
> i czeka na nizsze poziomy?
a teraz odpowiedzcie sobie na
> pytanie na jakie infa czekacie?na lock up?no ok beda loki i
> co myslicie ze ktos od was odkupi papier bo tego sobie
> zyczycie?wolne zarty......NIKT WAM GORKI NIE USYPIE!!!!!GPW
> to nie koncert poboznych zyczen tutaj 95% traci kase
> bezpowrotnie !!!!!!!
duzo tu entuzjazmu czy
> uzadanionego?spolka ma powazne problemy z plynnoscia widac
> to po raportach....
dzierzynski powiedzial WSZYSTKIM UFAC
> WSZYSTKICH SPRAWDZAC!!!!
Witam wszystkich "sympatyków HRT "....
Posiadam akcje hrt od dłuższego czasu. Nie pisze na forum , od czasu do czasu czytam . Na pewno większość czytała posty niejakiego "grubego_irka" - od dzisiaj może zmienić swój nick na " cienkiego_bolka" lub "wielkiego Szu .......je " . Gość siedzi na hurtku od dawna , występował pod różnymi nickami , starsi stażem na hrt wiedzą o kogo chodzi .
W swoich postach zadaje mnóstwo pytań - odpowiedź ... przeczytaj swoje posty nawet kilka razy i sam sobie odpowiedz .!!! Tu na forum są inteligentni i kulturalni forumowicze - a ty ? ! Czy ktoś się zwracał do ciebie o "porady" i pouczanie !? Wywaliłeś akcje "perełki "- tak kiedyś pisałeś, które miały chodzić po 10 pln - minimum , potem szydzisz z "ubranych " , którym sprzedałeś akcje , "każesz" wszystkim myśleć tak jak ty myślisz i robić to co ty robisz . ( przywołujesz Dzierżyńskiego - niech chłopina śpi spokojnie- wtedy jeszcze nie było GPW ) , szaleju się napiłeś - czy co ??! Wywaliłeś ok 700 tys. + - , i nie zarobiłeś 88 % , twoja średnia to 88 groszy - była , bo już ich nie masz . Twój desperacki plan - nie powiódł się i nikt ci w tym nie pomoże . Sprzedałeś ze śred ok. 35 gr , teraz się martwisz się o nasze pieniądze ........... chłopie ty sam siebie nie rozumiesz i tego co piszesz . Cytat " "będziecie" pisać że naganiam na spadki , - pytanie a jak to nazwać ?! Można by pisać i pisać . Desperat prosi - rozpaczliwie tzw " ubieracza " , żeby mu pomógł w grze na spadki - zostawiam to bez komentarza . Jesteś żałosny , powiem nawet współczuje takim nieudacznikom , mogę zrozumieć sra...czka z du....py - ale z mózgu ? ! - tego nie rozumie . Myślę że najlepiej by było gdybyś zabrał zabawki i swoich pseudo zwolenników i przeniósł się na inne forum - tutaj poklasku nie usłyszysz . Dobrze by było po drodze odwiedzić lekarza specjalistę - to co dzisiaj przeczytałem - obłę..dem trąca . Zbyt dużo osób wpędziłeś w tara....paty fin .
Chciałeś grać tu pierwsze skrzypce ?! Nie powiodło się - zapytaj się ~~ redo , wystarczy trochę pokory tzn . popchać windę przez dwa dni , przerwa i od jutra znowu bierze się do roboty , sam się dzisiaj zobowiązał i prosił żeby mu nie przeszkadzać , więc do roboty - czy ktoś tu widzi inne wyjście . Aha , zapomniał przeprosić cały akcjonariat , pewnie nie jest go na to stać ,- myślę że to odrobi - jeżeli jest to do odrobienia ?
..... to na razie tyle ...
....... Interpretacja dowolna...
Do rzeczy : uważam , że fundamenty pod budowę najwyższego wieżowca GPW (HRT) NC 2012 zostały wykonane . Trend wzrostowy - długoterminowy . Kurs - wypadkowa pomiędzy pociągiem a windą . To jest inwestycja pod dużą kase . Znaczący przełom po drugim pozytywnym info ...
Pozdrawiam wszystkich - pozytywnie zakręconych ....
.....dobranoc .