Ale zdajecie sobie sprawę,że prawdopodobnie za wcześnie weszliście w spolke?
Jak mają wypłacać dywidendę, skoro prowadzą potężną inwestycje w elektrownie parowo-gazową?
To mają wydać kasę na dywidendę, tylko po to, aby później brać kredyt na dokończenie inwestycji?
Do tego prowadzą inne inwestycje w oze. Nie da się mieć ciastka i zjeść ciastka.
Wg mnie, zysk przyjdzie z czasem, teraz boli, jak giełda rośnie jak szalona, a to stoi, ale takie życie, nie inwestuje się wszystkich jajek do jednego koszyczka.
Jeżeli ktoś zaczął kupować od 15 w dół, to już jest na sporym plusie. Ja od 19 do 13 z hakiem brałem, i w sumie jestem na zero. Spadł kurs, ale wcześniej w jedną sesje poszło prawie 30% do góry.
Za niedługo wyniki, zobaczymy jak sprzedaz wodoru wpływa na wyniki.w przyszłym roku chcą podwoić jego produkcję. A do jego wytwarzania będą mieli oddane wiatraki i oze.
Czasem trzeba dłużej poczekać, ja już kilka razy spaliłem i sprzedałem spółki bo inne rosły. Przykłady? Trorpol oddałem po 15.. newag po 20, ccc po 40... I teraz już siedzę na kilku spółkach, i będę czekał, bo jeżeli za rok lub 2 lata urosnie o 200,300% to i tak będę w ch ... j powyżej inflacji.
Cierpliwości.