Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co tu się dzieje?

Powiem tak...Po tej informacji - rozdrobniony akcjonariat powinien wnieść pozew...Przecież ktoś z premedytacją działa tu ewidentnie na szkodę inwestorów indywidualnych. Współczuję szczególnie osobom, które kupowały w ofercie prywatnej po 2 zł
Dobrze, że GPW zawiesiło notowania, bo widziałem już w arkuszu powystawiane na dzień następny dziwne zlecenia na S z gigantycznym sypaniem.

Wklejam ze strony AVTECH:
Market Animator Dom Maklerski BDM S.A.
ul. Ks. Stojałowskiego 27, 43-300 Bielsko Biała
phone: 033 8128400
fax: 033 8128401
e-mail: bdm@bdm.com.pl

Dziwne, jak tam zadzwoniłem, to nie chcą komentować powyższej sytuacji. Niezły burdel tam jest. Proponuję pisać maila do angoli, o co caman , ja już to zrobiłem. Jak pójdzie od każdego akcjonariusza, to może ktoś dostanie odp.

Co do pozwu (bo zamierzam go napisać, jako poważny akcjnariusz), to proszę o opinię i pytanie, kto chciałby się do zbiorowego doniesienia przyłączyć.

Dzwoniłem też do GOA, ale poinformowali mnie, że w związku z rozwiązaniem umowy, nie mają obowiązku udzielania mi jakichkolwiek informacji, co podali do publicznej wiadomości.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AVTECH -6,67% 0,34 2011-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.