@Henio
Mam dziś czas bo dochodzę do siebie po biegu 24h ( prawie 200km) u boku Patrycji Bereznowskiej ( od wczoraj zresztąrekordzistki świata w biegu na 72h) więc ci odpiszę.
Synusia to sobie poszukaj w jakimś domu dziecka! Nie nie wiem co to jest AT! Zakładasz więcej wątków przygłupie niż ja osoba mająca akcje tej spółki. Wskaż mi choć jeden post w którym durniu napisałem o wzrostach kursu PLI! Choć jedne melepeto inwestycyjna!
Spółek jest kilkaset na GPW na żadnej nie znajdziesz mojego wpisu wyśmiewającego kogoś lub samą spółkę bo mam inne ciekawsze zajęcia niż siedzenie w necie tak jak ty to raz a dwa jakoś nigdy niczyje decyzje inwestycyjne mnie nie interesowały. Trzy to jeśli uważasz, a tak wynika z tego co tu nam wypisujesz, że pisanie na forum bankiera ma jakiś wpływ na kurs akcji :) to szkoda mego czasu na dyskusję z typem o takim poziomie wiedzy inwestycyjnej.
Kupisz po 23-24zł? Ile tych akcji weźmiesz? 300 czy może 1000. :) To bierz jak zobaczysz taką cenę i graj inwestora :) Weź i dokup z 10k akcji w tej cenie to dam ci solidną prowizję jak mi tyle nazbierasz! Wtedy może zrozumiesz czy jest tu prawdziwa podaż.
A teraz żegnam i już bez odbioru bo to mój czas na regenerację po morderczym wysiłku i szkoda go tracić na dyskusje z takim trolliskiem.
pa