Nie jest, ale już dobrałem jeden pakiet po 4,5 zł, a jest dużo innych fajnych spółek z sektora w przecenie np. Artifex, OML, GOP, TSG, Huuge czy ostatecznie ten CJ i CIG. Mam nawet trochę Farm51 pod Chernobylite 2 i TGS z uwagi na Narcos. Nie ma co wkładać jajek do jednego koszyka.
Ja mam z Road ten problem, że tam nie koncentrują się na ATS 2 tylko dalej dłubią w tej jedynce, z której chleb został już zjedzony przez MG i GMG a Road zostały okruszki na obrusie.
Generalnie wierzę w rezurekcję na gameingu w 2025 roku, ale gdzie która spółka odpali w jakim momencie? Nie mam pojęcia. Ten wzrost na MG przed walnym był dla mnie kompletnym zaskoczeniem, bo na logikę powinni poczekać na info z walnego, no ale narzekać nie będę.
Po prostu trzeba się liczyć z tym, że wzrosty mogą być bez żadnego infa i jak jest okazja to trzeba sprzedawać, kupować to co jest w dalej w przecenach i dywersyfikować tak szeroko jak można. Tutaj też zrobiłem kółko i będę brał to co dalej jest w przecenie, ale nie Road bo po prostu mam już tam za dużo akcji. Jest jednak jakaś granica tego ile można dobierać. Nie mam sentymentu do żadnej spółki ani z żadną się nie pogniewałem, po prostu patrzę na fundamenty i jaki procent mojego portfela stanowi.