Zawsze mówiłem że jak nie wyniki to spółki o kapitalizacjach poniżej 30 mln są jakimś dziwnym trafem od czasu do czasu grane. Fajnie by było gdyby PRD pokazywał super wyniki- problem w tym że ich nie pokazuje choć dywidendy przy tym poziomie cenowym są już zapewne git. Więc kiedyś uwalony w papier wierzyłem też mocno w to że ktoś kiedyś tu wajche przełoży i pogoni walor aż miło. Miałem więc farta może deczko pomogłem temu przez ciągłe pisanie na wątku O2O o PRD kusząc później się okazało Korzenia. Napewno wolałbym że walor szedł w górę pod fundamenty no ale giełdaw pzrypadku maluszków to też taki blac jack. Apropo Kowalskiego że taki cacy - dla mnie założyciel spółki kochający w nią i wierzący nie może opylać w rynek swoich cukierków- powinien skupić się na poprawie wyników i czasem nawet jak kapitan polec na mostku ostatni- to nie jest moralne wprowadzić akcje na rynek po 3,50 PLN naopowiadać historyjek o super perspektywach i za chwile sypać. Tak majstrował akcjami że teraz drugi Korzeń będzie czekał aż się gość całkowicie wysypie - bo z nim na pokładzie to i pograć nie można.