Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  93,55 zł , zmiana od tamtej pory: -13,95%

Re: Co na to KNF ? Czy to jest pomoc biednej Ameryce?

Dnia 2016-01-04 o godz. 17:08 ~joe napisał(a):
> nie zgadłaś:) nie mam nic z tym wspólnego z żadnym obozem partyjnym i tak pozostanie.
> Postu usuniętego nie widziałem więc nie oceniam też czy słusznie czy nie (ani dlaczego) post został usunięty- pewnie administrator miał jakiś powód.
> Co do mojego wpisu Olek pisał o nieprawidłowościach i zna mechanizmy to powinien je zgłosić - smarowanie na forum nic nie da, a włączanie w to pracowników nie jest najlepszym rozwiązaniem - po to są organy - słabe i powolne ale są .

Nie zgadzam się z Tobą. To pracownicy maja prawo zapytać,dlaczego zamiast np. podwyżek,czy dywidendy, spółka gromadzi kasą w kapitale zapasowym, a następnie pożycza zarobione ( ciężko ) pieniądze za granicę, Gdyby dokładnie policzyć , okaże się ,że Amerykanie chcą przejąć spółkę,przez jej zarobione pieniądze trzymając kurs , przez umoczone czerwone szelki. Już raz pokazali ,że słowo ( na temat wezwania) nie ma dla nich żadnego znaczenia, dali cenę śmieszną ,po prostu nie godziwą. Pracownicy i Państwo ( wręcz muszą ) powinni zainteresować się SENSEM takiej działalności, bo ja jej nie widzę, oczywiście oprócz WYZYSKU

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA 0,00% 80,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.