Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,00 zł , zmiana od tamtej pory: -75,14%

Re: Co myślicie o tribe?

kiedyś mi sie chciało pisać na takie tematy teraz nie mam czasu. co do polyslash to mi trudno powiedzieć nie miałem czasu na te spółke. co do BKD to jak spada poniżej 7 to dokupuje i czekam i raczej tyle. jak nie w tym roku to dla BKD następny rok będzie już zdecydowanie tym złotym i raczej tyle. ta spółka zawsze cierpliwosci wymagała.
co do samej jakości gry Tribe to niestety ale nie miałem na nią czasu ale co do samej umowy między BKD a Poly to tak czy owak BKD zyska najwięcej na tej grze / jej sukcesie jeśli będzie i ogólnie na tej "pożyczce w zamian za 20% zysków". więc zdecydowanie, nie zależnie od wyniku samej gry to BKD ma lepsze warunki co do podziału zysków. 20% z każdej platformy czyli PC, i reszta konsol, rzadko kto ma taka dobrą umowe za tak naprawde samo pożyczenie kapitału na dokończenie gotowego produktu.

a prezes BKD specjalnie siedzi cicho bo łatwiej skupić własne akcje gdy są tańsze niz sztucznie pompować cene jak na bankrutach bez zysku i gotówki których pełno na NC. w sumie bardzo dobrze i mądrze świadczy o prezesie BKD iż woli sie skupić na realnych umowach i pracy niz kreceniem kursu na NC.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BKDGAMES 6,70% 2,39 2026-02-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.