Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co jest warta ta spółka?

jakie żydki! Jakby tą spółką rządziły żydki to byłaby perełka.
Firma obecnie zatrudnia 4 (!) osoby- tak pisza na stronie internetowej i nie ma nic wspólnego ze spółką matką oprócz nazwy. Prezesem jest jakiś lamer padraic coll i to chyba jedyna osoba która zarabia na RHD bo regularnie pobiera pensję.

Wje-bałem sie w ten szajs rok temu mamiony mega odbiciem gdy pkp zapłaci reinholdowi 50 baniek za nieruchomość. Ta bajka trwała z rok, na pierwsze odbicie do 2,20 sie nie załapałem ze sprzedażą, potem spadło do zeta i było mi już wszystko jedno. Sprzedałem na ostatnim odbiciu po 1,5- 1,6 ale i tak z potężną strata.
A pkp raczej nie kupi teraz tego co chce tylko poczeka jescze chwilę aż rhd zbankrutuje (bo musi, nie prowadzi praktycznie żadnej działalności) i łyknie katowicki obiekcik od syndyka czy banków wierzycieli za znacznie niższą cenę.

Sprzedawać póki nie jest jeszcze groszówka, złotówka za akcje wartą nic to naprawde okazja.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.