Myslę że w przeciwieństwie do insidera X zachowuje obiektywizm. ( używa kilku nicków - wieć nazwijmy X )
W kazdym poscie - nawet ostatnim podkreślasz jaka waga była ludzi przy streamie ( gdzie oczywiście byłeś )
Ale co to ma do rzeczy w zespole develoeprskim, tworzacym 2-3 lata kolejną grę?
Jeszcze rozumiem jesli te streamy czy działania PR wyprowadziły tą grę na górne miesca Steam na długie tygodnie - ale tak sie nie stało.
Mimo ze zarzucasz mi 10ty raz że działam na niekorzyśc firmy - to ja własnie jestem obiektywny.
Zespół jest dobry - ale mysi skupić sie na tworzeniu gry.
Kązdy akcjonariusz pewnie poprze moje zdanie - że w zespole tworzacym gry to najważniejsci są twórcy...a tym bardziej w pierwszym roku tworzenia gry gdzie działy Pr_testing_QA grały by tylko w pasjansa.
Nie zmienisz mojego zdania, ze obecnie w zespole ważniejsi są progamisci, designerzy, graficy - niż pr-owiec czy testerzy. oni będą potrzebni za kilkanaście miesięcy.
Dla inwestorów bardzo ważne informacja to że zespół jest na tyle dobrą maszyną, że az tak mocno walczysz aby nie stracić stołka.
W słabych firmach nikt nie walczył by, była by cisza i opuszczenie kajuty.
Ale przestań swoją osobą wprowadzać w bład akcjonariuszy. Jako osoba nie związana z tworzneniem gry, nie wypowiadaj się za osoby które dafakto ją tworzą.
Ich nie ma na forum bo tworzą grę, ja ich rozpoznam. Oni mogą spokojnie dalej tworzyć swoją grę.