Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,80 zł , zmiana od tamtej pory: -59,74%

Re: co do opteamu i mazurta, CO DO OPTEAM I PEP, TO KOGO WOLĄ W PEP?

Dnia 2022-08-19 o godz. 18:36 ~nnn napisał(a):
> Dnia 2022-05-13 o godz. 10:46 ~MAZUR napisał(a):
> > A JA SIEDZĘ NA TECHNOLOGIACH, ZNAKOMICIE SRZEDAJĄCYCH SIĘ, GDYŻ TO TECHNOLOGIE ENERGETYCZNE, A W RP TO KŁOPOT DLA FAHOFCÓW Z NOWEGO ROZDANIA. MOŻE DOBRZE BYŁO BY POROZMAWIAĆ? SPRÓBUJĘ SIĘ ODEZWAĆ DO OPTEAM, JAK PANU ANDRZEJU SPASUJE, TO BĘDZIE OSTRA JAZDA BEZ TRZYMANKI.
> > ANALITYK INŻ. MAZUR
>
> Człowieku daj sobie spokój . Z panem Andrzejem to chyba spotkałeś się 10 lat temu albo nawet wcześniej. To były inne OPTIMUS COMFORT a historia toczy się dalej . Był PEP ale to już historia . Być może rozwiną technologię Low Soft - utworzyli nową spółke z.o.o można to obserwować ale za dużo firm się tym chce się tym zajmować.

BIEDNEGO NIE WSZECHMOCNEGO nnn NIKT NIE SŁUCHA, A PEP TO MOJA BROSZKA, JA MAZUR CI nnn TO MÓWIĘ.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPTEAM -1,26% 3,14 2025-12-10 11:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.