Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co dalej ?

PR-owiec K. lepiej by nie napisał.
Ja dzisiaj zakończyłem przygodę z IPX sprzedając bez żalu, pokaźny (dla mnie) pakiet zgromadzony 1 i 2 września. Nazbierało się tego prawie 80 tys.. Od dzisiaj (3.) już inni się mogą martwić.
Zgodnie z Twoją opinią, ale poniewczasie zacząłem czytać, przyglądać się i analizować, choć bez pomocy kalkulatora. :). Zmroziło mnie, gdy przeczytałem komunikaty o zakupach akcji ALCHEMII od pewnych osób fizycznych, które nie wyraziły zgody na publikację nazwisk. To dopiero jest granda, ten handelek! To ci aktywa są nabywane przez IPX!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.