Ale tak szczerze to skąd mam wiedzieć? :) Nikt kto tutaj pisze, kupuje czy sprzedaje nie wie, co się dzieje. A jak ktoś tywierdzi ze wie, to jest zwyczajnym naganiaczem bez rozumu. Czy Altus się dogadał z drugim funduszem i robią wymianę, czy sam od siebie kupuje i robi sztuczną podbitkę żeby przyciągnąć nowych i wysypać wtedy resztę po wyższej cenie. Dodatkowo nie mam pojęcia jak im idzie biznes. Czy znowu bedzie pod kreska, czy ograniczyli koszty i wrócą na sensowne poziomy zysków czyli tak po te 5 baniek rocznie na początek. Mnie technika nie obchodzi, bo ta się zmienia zależnie czy fundusz sypie czy kupuje to nie da się przewidzieć, a fundamenty są niewiadomą. może i sesja odwrotu, jakby nie patrzeć mają gotówkę, będą mieć jeszcze więcej po emisji, mniej akcji po skupie też będzie. Są dotacje i perspektywy. Tak nprawdę brakuje mi normalnego ludzkiego podejścia zarzadu, nie takiego cwaniactwa, jak teraz. Niech kupią z rynku akcje prywatnie, niech uruchomią skup akcji. Niech powiedzą szczerze jak wygląda sytuacja z należnościami.