ogolnie sie z Toba zgadzam dlatego tu jestem :)
ja mam taka ciekawostke bo oni maja zapis w programie motywacyjnym ze akcje sprzedaja po 60zł plus ze program motywacyjny rozpoznaja jako kosz 3.6 proporcjonalnie jezeli ebbida skumulowana 2023-2025 osiagnie 110mln a nie ma opcji jesli dobrze licze zeby osiagnela bardziej 80mln. W tym wypadku koszt programu motywacyjnego zostanie odwrocony, czyli w iv kwartale mamy ksiego 3.6mln przychodu papierowego?
"W przypadku braku realizacji KPI zapisanego w strategii Grupy na lata 2023-2025 (skumulowana EBITDA w wysokości 110 mln PLN), rozpoznany koszt programu motywacyjnego zostanie odwrócony na koniec 2025 roku." fragment iv kw.
szczerze? to mam wrazenie ze biznes im nie szedl tak dobrze jak sie spodziewali, teraz dopiero ruszaja z kopyta. z konferencji tez nie do konca zrozumialem czy te wzrosty 40-60% to sa z obecnych kanałow tzn. z tych integracji co juz mieli czy dzieki tym spolka ktore przyjeli.
tak czy siak mi wychodzi ebbida na poziomie 10mln za iv kw a to jesli by sie utrzymalo rozpedem w przyszlym roku to daje 40mln * 20 800mln dla mnie wycena 160-200zł to jak psu buda