Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,00 zł , zmiana od tamtej pory: 1,79%

Re: CIU CIU Pociąg odjeżdża!

Dnia 2020-01-26 o godz. 18:19 ~Test napisał(a):
> Brawo, odkryles ameryke! Inwestowanie nawet majac rozpisane i ladnie przedstawione dane fundamentalne i proste przewidywania dla firm jest obarczone ryzykiem. Tak, autorzy wola zarabiac na abonamencie - albo wykorzystuja to jako drugi strumien przychodu. Jest to oczywiste dla wszystkich ktorzy maja kawalek rozumu, to przeciez nie jest jakas finansowa AI - tego faktycznie by nie udostepniali.

Nie tylko jest obarczone ryzykiem ale też poziom ryzyka jest do zweryfikowania bazując na danych historycznych. Czyli mając dostęp to danych które są prezentowane na stronie można zweryfikować (wstecz) czy zielony/czerwony kolor na radar chartach koreluje z "przyszłymi" wzrostami/spadkami. Można taka analizę wykonać dla dowolnych danych "fundamentalnych". Nie, Ameryki nie odkryłem,
po prostu znam wyniki takich analiz. Na Ambrze jestem 5-6 lat ze średnią 8,9 więc wiem, że były tu spadki mimo doskonałych fundamentów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AMBRA -0,82% 19,34 2025-10-17 17:02:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.