Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,02 zł , zmiana od tamtej pory: -90,70%

Re: Cisza przed burzą???

W mojej PRYWATNEJ i PROSZĘ SIE NIE SUGEROWAĆ pinii SoftBlue o to bardzo, bardzo bobra i przyszłościowa spółka z ogromnym potencjałem Dzisiaj to efekt pędu stata po żle zinterpretowanych, a w zasadzie tendencyjnie zinterpretowanych przez troli infach.
Cóż na NC nie rosną dobre spółki, tylko takie które mają dobry PR. Nie patrzy się na wartość spółki i jej potencjał tylko goni się za szybkim , najlepiej osiągniętym w 2 dni 30-50% zyskiem.
Ciekawe co na SoftBlue będzie dalej.
Ciekawe co na BTC Będzie dalej, Bo spadek kursu w obliczu newsów z dziś j i ostatnich dni est conajmniej nieuzasadniony.
JA trzymam to i to z poczuciem że bardzo dobrze zarobię.
Ale jak ktoś wątpi to niech sprzeda ;)))

Co do prezesów, to często też jednostronna interpretacja : Czy ktoś bronił prezesowi Biomed sprzedać akcje by podtrzymać inwestycje spółki? Przecież sprzedał je po cenie rynkowej, i zapewne pozyczył spółce po rynkowej też. ? Zresztą takie działania były już na innych spółkach wcześniej, chocby na Far? A czy skup akcji z rynku od tych którzy chca je sprzedaż po śmiesznej cenie to grzech?. Przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza?
Na tej zasadzie to każdy handel to złodziejstwo by było... A jesli handel to złodziejstwo to wszyscy jesteśmy złodziejami. Bo ja na przykład zarabiam na chleb pracą , która w innym miejscu, poza centrum Polski jest zapewne o połowę tańsza. Czy to oznacza że okradam tych którzy mi płacą?. Jeśli tak to jestem kryminalistą. Wszystko zależy od punktu odniesienia i otoczenia. Ważne że nikt nikogo do niczego nie zmusza a decyzje podejmuje się samemu.... A barany na Softblue które w panice sprzedały za 1,38 to co kupiły za 2 same sobie są winne.Czasem trzeba myśleć a nie ulegać instynktom.
Zobaczymy co jutro przyniesie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.