Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,30 zł , zmiana od tamtej pory: -29,41%
Widzisz jak się pięknie manipuluje ludźmi... Nie wiadomo z jakiego sklepu jest to zdjęcie i nie wiadomo z którego dnia. Bo u mnie w mieście wszystko jest!!! Kasza, makarony, papier toaletowy. Faktycznie 11.03.2020 były pustawe półki ale ludzie którzy mieszkają przy Wschodniej granicy doskonale wiedzą czemu!!! Ty najwidoczniej nie wiesz więc ci napiszę byś wiedział. Było ich mnóstwo jak szrańcza. Przyjeżdżają codziennie ale gdy mają dzień wolny w środku tygodnia są ich tysiące i wykupują wszystko. Nie tylko papier! Kto jest tą szarańczą? Litwinii i Białorusini.11.03.2020 kolejny raz mieli Dzień Odrodzenia Niepodległości Litwy. A od 12.03 znowu półki pełne, choć wiadomo że pod koniec dnia brakuje warzyw i owoców bo już późnym popołudniem nikt ich nie wykłada. Napiszę więcej, wczoraj gdy robiłem zakupy byłe wręcz zszokowany jak mało ludzi było w sklepach a ci którzy byli daleko od siebie w kolejkach do kasy, uprzejmość między półkami nie pchają się z wózkami. widać że ostrożność a może i strach. Poza tym jeśli nawet gdzieś w innym miejscu tak było jak tam jest opisane to piszą , ze także w innych miejscach na świecie był run na papier. Ty zaś twierdziłeś, ze Polacy panikują znają swoją służbę zdrowia. Rozumiem, że w Australii, Singapurze i w USA także znają naszą służbę zdrowia :D

Zobacz wg onetu nie ma niczego o qrwa nie wyrobię. Zapraszam do Białego hahaha link  a jestem pewien, ze zdjęcia robione w którąś sobote na koniec dnia lub w unas w Białym 11.03. Ciekaw jestem co się dziej bliżej granicy nap w Augustowie czy Suwałkach jak Litwini mają swięto. Armagedon!!!

Ale każdy widzi co chce :) Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 10,80 2025-10-24 16:47:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.