Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,82 zł , zmiana od tamtej pory: -58,88%

Re: Cierpliwości

Nie twierdzę, ze ktos sprzedaje na niby. Sam sprzedałem niewielkie ilości, bez urazy, mam tego tak dużo, że czekałem do nowego roku rozlcizeniowego, żeby się trochę skrócić. Takich osób jest pewnie więcej. Coś tam się zwyczajnie jeszcze tasuje, co ciekawe łyknęli szybko to co postawiłem na sprzedaży nieco wyżej. Tak czy inaczej z większością akcji po prostu będe czekał.

To co twierdziłem to, że w przedziale 18-22 zł przewaliło się tak wiele akcji w ostatnich miesiącach, że teraz to tylko kosmetyka. Te instytuacje badz wieksze pakiety indywiudlanych, które miały byc oddane na tych poziomach, już zostały oddane. Twierdzę, że nei poszły do ulicy, miałes dzien w dzien obroty po kilkanascie milionów. złotych. Ile więc możesz teraz jeszcze odbierać na tych poziomach? Jesli sie powtórzą wolumeny z takiego sierpnia to znaczy, ze ktos wychodzi w okolicach zera.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARCTIC -2,04% 8,15 2025-11-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.