Dnia 2021-12-06 o godz. 11:02 ~Enek napisał(a):
> No nie wierze nie dość że na forum pełno TROLLI to jeszcze się trafił "floliarz", choć mam nadzieje że to jednak też wpis TROLLA i nie jest to na "serio". Jak słyszę teorie spiskowe typu "światowe elity", "spisek", "plandemia" "eksperymenty" a ja jestem jednym z nielicznych oświeconych bo przeczytałem wips jakiegoś randoma na forum internetowym który dla mnie bardziej wiarygodny niż opinia, wiedza i doświadczenie tysięcy naukowców bla bla bla . Jak w takim razie jako akcjonariusz godzisz się na udział SCPFL w tym "Spisku" i opracowywanie testu na coś czego może w ogóle nie ma a jest jedynie spiskiem żeby nam coś wstrzyknąć? Sprzedaj akcje i nie wzbogacaj się na oszustwie sterowanym przez "Światowe elity".
Po to jest na serio, po drugie błędnie nazywasz mnie foliarzem - czapeczka foliowa bardziej do twarzy była by tobie razem z majtkami na twarzy :) poza tym nie twierdziłem, że wirusa nie ma bo jest, tylko że "pandemia" wg mnie jest wprowadzona tylko i wyłącznie do osiągnięcia pewnych celów politycznych i ekonomicznych. Po trzecie to dziwię się że osoba która we wszystko wierzy w tym swojej władzy (socjalista) posiada akcje spółki która jest kopana w tyłek przez własny nierząd a po czwarte ciekawe czy byłeś chociaż na jednym walnym