Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,54 zł , zmiana od tamtej pory: -64,07%

Re: Ciekawy rejon

Mow za siebie i nie oceniaj bo nie masz takiego prawa.
Powiem tak:
To ze napisalem zeby kupowac poki tanio to byl dobry ruch bo w przyszlym tygodniu juz na takich poziomach nie kupicie tylko duzo wyzej.
Nikogo nie namawiam kazdy ma swoj rozum ,nie chce mi sie pisac takich elaboratow na temat analizy tech. Kazdy niech sobie sam sprawdzi wskaźniki..napisalem kupować poki tanio i to byla moja rada a kazdy zrobi jak chce.
Jasne!
Korbattechnik i takaprawda tak sie naplodzili ze miało spasc do 0 40 i co z tego wyszlo to widać.
To ze napisal fachowo o wskaznikach itp. Ale nic sie nie sprawdzilo z ich analiz Lipa jednym slowem
Ja napisalem konkretnie prosto i na temat moze niezbyt wiarygodnie ale dosadnie.
Widac kto w falszywy sposob nagania na sprzedaz aby taniej kupic takaprawda...
I myslec swoim mozgiem a nie i nych cwaniaczkow.
Wszystkim zycze zysku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIZTECH 0,52% 0,19 2025-11-14 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.