A co ja decyduję o tym czy kurs się znajdzie na 1,11 czy nie??
Jak ktoś chce sprzedawać akcje to niech sprzedaję nie zabraniam ani nie nakłaniam.
Ja akcje posiadam, przygotowałem fundusze na zwiększenie zaangażowania i tyle ale chyba to nikogo nie powinno interesować co ja zrobię z akcjami i gotówką.
Nie będę też pisał po ile kupuję akcje i ile będzie jutro dzisiaj za tydzień bo to zabawa dla dzieci którzy bez forum nie mogą się dowartościować jacy to są bardzo dobrymi inwestorami bo nikt nie jest wstanie zajrzeć w ich historię inwestowania.
Ja określiłem 2 zł za akcję jako adekwatną do fundamentów i za tyle planuje sprzedać pisałem że na koniec 2013 mam nadzieję że będzie po 2 zł najwyżej poczekam troszkę dłużej a ewentualnie dłuższy horyzont inwestycyjny powetuje zwiększeniem zaangażowania
po drugie są też inne spółki które posiadam a pod AT jak chcecie to grajcie na duonie
w krótkim terminie na pewno wiele razy się sprawdziła taki mały sarkazm zresztą nic mi do tego jak inwestujecie ale nie pytajcie mnie o opinię na temat AT bo w sprawie krótkoterminowego inwestowania na duonie w tym momencie na podstawie AT już się wypowiedziałem nie raz.Pozdrawiam