Jedynym zagrożeniem może być zbyt "brutalny" produkt i związane z nich problemy natury wydawniczej, choć z drugiem strony z newsletterów jasno wynika, że gry mają być bardzo dobrze sprawdzone przez masę testów i ograń (na tym etapie pewnie będą wyłapywane fragmenty nie do zaakceptowania, spółka musi mieć świadomość na ile może sobie pozwolić by gra "przeszła" bez problemów natury nazwijmy to czysto ludzkiej) Innym problemów nie zaobserwowałem, oprócz takich, które mogą dotyczyć wszystkich spółek nie tylko z branży gamingowej szczególnie, ze sytuacja finansowa jest doskonała, sama podstawa gry Succubus daję możliwość bezproblemowego funkcjonowania studia a mamy jeszcze zarabiające DLC i niezłą sprzedaż Agony (mimo dość słabych ocen) A to wszystko w sytuacji nadchodzącej wersji konsolowej Succubusa, pojawienia się dodatkowego źródła przychodów w postaci Epic Store i nowej wersji Succubusa XVR oraz zbiórki na Kickstarterze na zupełnie nowy projekt z gatunku RTS jeszcze w tym roku. Zdecydowanie mnie ta spółka przekonała do zainwestowania długoterminowego głównie ze względu doskonałego zagospodarowania niszy nazwijmy ja umownie "18+" (na tym polu konkurencji właściwie nie ma a rynek coraz częściej oczekuje tego typu produkcji), uważnego słuchania potrzeb graczy (discord) oraz wspomnianej już doskonałej sytuacji finansowej. Oczywiście zapraszam do merytorycznej dyskusji ;-)