No i co w związku z tym? Na jakiej spółce? Ręce opadają. Weźcie się lepiej za lekcje i podstawy GPW.
Pożyczać, a zwłaszcza większą ilość, to trzeba mieć od kogo. Poza tym, jak sobie wyobrażasz taką pożyczkę, że niby w reklamowce przyniósł akcje i pożyczył? Na NC?
Tu nie było żadnej pożyczki, tu był zwykły Pump&Dump a ludziom sprzedali historię o Wielkim Polskim Spekulacie robiącym "shorta na akcjach Ekipy", który w rzeczywistości jest notorycznie tracącym pieniądze hazardzistą. Gdy się dowiedzieli, że Friz chce na giełdę i w jaki sposób to zrobić i przez jaką spółkę, wypompowali spółkę BBI SA na hejpie a potem wywalili wszystkie akcje zanim jeszcze Ekipa Holding SA weszła na giełdę przez odwrotne przejęcie i Friz z Wojtycą i Ciszewskim stali się głównymi akcjonariuszami. Posprawdzaj sobie daty.
Ww, masz ewidentnie za dużo czasu i nie tylko dziś, a świadczą choćby twoje infantylne wpisy. Dzieckiem niby nie jesteś, bo pewnie masz akcje a trzeba być pełnoletnim, żeby mieć konto u maklera, a wpisy robisz, co najmniej jak dziecko. I nie zaczynajcie proszę więcej tego tematu, bo mnie *urwica strzela, jak sobie uświadamiam, że dałem się powiesić na haku z jakimś bałwanami, co pojęcia o podstawach funkcjonowania giełdy w Polsce nie mają.
Ekipa Holding SA w rękach obecnych większościowych akcjonariuszy broni się i obroni fundamentami, bo działa i będzie działać i zarabiać z kwartału na kwartał i z roku na rok coraz większą kasę i nie potrzeba tu żadnych spekulantów pokroju X czy Z. Jak ktoś ma drogo kupione akcje, to jest okazja, żeby usredniac według mnie, bo wcześniej czy później a moim zdaniem już wcześniej kurs akcji zacznie rosnąć. Tak działającej, przejrzystej i komunikatywnej spółki do akcjonariatu na NC jeszcze nie było z tego co pamiętam, a to zostanie docenione przez akcjonariat. Poza tym po głównym parkiecie GPW, gdy tam zacznie się marazm inwestorzy przypomną sobie o NC, a Ekipa wtedy będzie startować już wtedy z wyższych poziomów.