spoko a ja nie napisalem ze ty napisales ze spolka jest zla....
"Wręcz przeciwnie myślę nadal,że spółka jest bardzo dobra i w dobrych rękach" - pieknie to trzymaj!!!! Jesli masz racje pojdzie do gory... ale nie zapominaj ze to klienci kafelkow i wyrobow ceramicznych beda mieli ostateczny glos czy produkt spoki jest dobry czy nie....
"martwi obserwując co się wyrabia z kursem" - 1. Kurs pieknie rosnie od miesiaca-oby tak dalej 2. To wiekszosc dcyduje o tym co sie z nim dzieje... jak wiekszosc sprzedaje to kurs spada jak wiekszosc uwaza ze bedzie roslo rosnie.... teraz rosnie....
"Już dawno kurs powinien wrócić do poziomu z przed załamania na giełdzie" - blad... to tylko twoja opinia.... nic nie powinien... wroci jak tak uzna wiekszosc.... Ty jestes ze swoja opinia osamotniony....(obys mial racje)
"Ja niestety potraktowałem zakup jako inwestycję a nie grę" - wlasnie na odwrot... nie dywersyfikujac portfela i ladujac cala kase w co jak co ale spolke w sumie nie olbrzymia... zalezna od rynku mieszkan i budowlanki (bez 100% pewnego cash flowu)... zagrales jak w kasynie... wszystko na czerwone albo czarne.... radze poczytac o inwestowaniu!
Stary ja CI zle nie zycze, wrecz przeciwnie... bo siedze teraz w tym samym miejscu co ty.... ale Ciebie zjadaja emocje...poczytaj, wyluzuj i co najwazniejsze wyciagnij wnioski!!!