Forum Giełda +Dodaj wątek
spoko a ja nie napisalem ze ty napisales ze spolka jest zla....

"Wręcz przeciwnie myślę nadal,że spółka jest bardzo dobra i w dobrych rękach" - pieknie to trzymaj!!!! Jesli masz racje pojdzie do gory... ale nie zapominaj ze to klienci kafelkow i wyrobow ceramicznych beda mieli ostateczny glos czy produkt spoki jest dobry czy nie....

"martwi obserwując co się wyrabia z kursem" - 1. Kurs pieknie rosnie od miesiaca-oby tak dalej 2. To wiekszosc dcyduje o tym co sie z nim dzieje... jak wiekszosc sprzedaje to kurs spada jak wiekszosc uwaza ze bedzie roslo rosnie.... teraz rosnie....

"Już dawno kurs powinien wrócić do poziomu z przed załamania na giełdzie" - blad... to tylko twoja opinia.... nic nie powinien... wroci jak tak uzna wiekszosc.... Ty jestes ze swoja opinia osamotniony....(obys mial racje)

"Ja niestety potraktowałem zakup jako inwestycję a nie grę" - wlasnie na odwrot... nie dywersyfikujac portfela i ladujac cala kase w co jak co ale spolke w sumie nie olbrzymia... zalezna od rynku mieszkan i budowlanki (bez 100% pewnego cash flowu)... zagrales jak w kasynie... wszystko na czerwone albo czarne.... radze poczytac o inwestowaniu!

Stary ja CI zle nie zycze, wrecz przeciwnie... bo siedze teraz w tym samym miejscu co ty.... ale Ciebie zjadaja emocje...poczytaj, wyluzuj i co najwazniejsze wyciagnij wnioski!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.