KGHM ma mój tato do 26 zł dwa razy obrócił papierem wszystkie dywidendy naprawdę warto.
Dałam ciała na PSW jutro tnę stratę dokupuję depend i CDR , mój znajomy jest maklerem z jednych z biur .... oni pakują się w medycynę i pokrewne technologie mam na mysli Cormaya długoterminowo może być bdb.
Zdziwiałam się jak opowidał mi o Depend małej ilości akcji w obiegu i zaklepanym kredycie który wyniesie ten walor na kosmiczne poziomy cóż zbierałam dzisiaj po 0,30 aby nie zawyżać kursu po przyjedzie z miasta już po sesji mogłam jeszcze dokupić po 0,30 ukryte jest 23tys akcji.
Boli mnie to PSW i Hawe 100k PSW po 0,47 Hawe czekam na kupno.
Ten kumpel zaproponował abym ucieła stratę na PSW kupiła Hawe i Depend.
Na Depend narysował wykres gdzie po przebiciu 0,37 kurs zatrzymuje się aż na poziomie 0,65 i konsoliduje do ataku na złotówkę, nie wykluczone 1,50 w pierwszym półroczu.
Tato skonsultował się z przyjaciómi którzy grają na giełdzie Hawe w żadnym przypadku proponują CIA i Dependa tu wieszczą długoterminowe wzrosty gdyż papier odbierają ,,grajkom". Nie wiem jutro podejmę decyzję ile czego na forum bywam sporadycznie gdyż jak miałam więcej czasu nie zajmowałam się giełdą.
Mam pytanie luknijcie na wykres PSW sprzedać czy czekać każdy grosz to 1000 zł w plecy.
Dziękuję
Anna