Dnia 2023-09-29 o godz. 22:01 ~dragonball napisał(a):
> Nie wiem co jest większym gniotem. The Inquisitor czy ten artykuł który kompletnie nic nie mówi oprócz tego że nie bo nie bo to nie gra AAA wydana przez Bethesde za 300mln$ lub Larian wciskający wszędzie romansy LGBT.
> >
> > Grałem w demo i gra jest grywalna, a grafika mimo że słaba to do przełknięcia. Problem jest głównie z optymalizacją. Oczywiście za to zostanie zjechana.
> >
> > Ale szanujmy się. Ten artykuł to dno dna dziennikarskiego, bez żadnej treści. Jeżeli w ogóle można mówić o jakimkolwiek dziennikarstwie w tym wypadku. To już nawet XDD na forum bankiera rzetelniej krytykuje tę grę.
Ale umiesz czytać ze zrozumieniem? Odczucia ma podobne do mnie.
1. Fajny świat, ma potencjał (nie porównywał gry do gier Bethesdy, napisał, że szkoda że oni tego nie robią, bo fajnie w to można zagrać)
2. Gra nie ma problemu tylkoz optymalizacją. ma drewniane dialogi, ma złe animacje, złe tekstury, bugi które ją wykrzaczają, też się z trzy razy zaciąłem na randomowych miejscach. Animacje postaci to studium karykatur. Model Mordimera wyglada jakby miał anielskie prącie wepchnęte po zolądek.
3. Zagadki logiczne ok - ale proste
4. To jest złe. Zle wyglada, zle działą. Do koncept art zdjęć które wrzucali w 2021 to nie ma podejścia.
Gtrafika byładby do przełknięcia AD 2010 jako pierwsza gra polskiego studia, które ma super fabułe i rozgrywki na kilkadziesiąt godzin, ale nie AD 2024, gdzie gry robione przez amatorów wyglądają lepiej.