Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,63 zł , zmiana od tamtej pory: -85,34%

Re: Chyba faktycznie pora przestać się oszukiwać...

Dnia 2021-10-04 o godz. 13:15 tomaslfc14 napisał(a):
> Dnia 2021-10-03 o godz. 20:18 ~sergiusz napisał(a):
> > Ale musisz być malućkim i kiepskim inwestorem, skoro o Play2Chill piszesz śmieć.
> > Specjalnie zapiszę sobie tego posta i przypomnę go po premierze MMS. Ty zarabiasz tutaj, a ja na P2C (tam mam 7x większą kwotę ulokowaną niż tutaj).
> > Zobaczymy kto będzie płaczkiem.
>
> Dokładnie, zgoda w 100%. Też nadal mam akcje ALG i OML, na obu mam po 15-40% straty, ale nie oszukuję się jak Sergio, że zaraz tutaj będzie rajd na nowe ATH. Czemu? Bo tutaj po prostu nie ma do tego absolutnie żadnych podstaw. Przy aktualnych wynikach i przy cenie akcji 1 zł All in Games wciąż byłoby przewartościowane. Tak niestety skończyło się "inwestowanie" w spółki grubego JC, ale na szczęście opamiętałem się już wiele miesięcy temu i uznałem, że nigdy więcej nie dokupię choćby jednej akcji jego spółek. Czemu nadal trzymam? Bo mam czas, zarabiam na innych spółkach. Na OML wiem, że zarobię bo tam jest pod co grać, a ALG? Jak zyski z innych spółek będą wystarczająco to najwyżej zrealizuję stratę, bo na szczęście tutejszy pakiet nie jest wielki na tle innych moich spółek.
>
> A co do Play2Chill to uważam podobnie. Tam włożyłem podobną kwotę co w ALG i aktualnie mam tam 65% zysku, która już w tej chwili rekompensuje mi straty tutaj.
>
> Dobry pomysł z tym zapisaniem posta, również go przypomnę, bo sergio już kilka razy mnie tutaj atakował, choć merytorycznie nic nigdy nie wniósł tutaj na forum i tylko atakować innych potrafił, więc z chęcią porównamy wyniki za kilkanaście tygodni :)
>

Haaha ale fajnie czyta się te głupoty sam gruby JC nabył 6 209 581 akcji serii H po 1,67 czyżby nie wierzył w spółkę i pakował tyle hajsu na darmo. Jak nie ma żadnych podstaw przecież w tym półroczu wyszli na plus 5mln zysku. Widać jaki specjalista, jak robi się lepiej to ucieka to czym się kierowałeś kupując tą spółkę, co CB skłoniło do inwestycji jakie podstawy wyjaśnij ekspercie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AIGAMES 3,18% 0,97 2025-10-24 16:39:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.