Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Chodzik do Cercia

Chodzik
a tyle razy cię prosiłem abyśmy przeszli na gg albo inny komunikator.Przecież to jest walka z wiatrakami.Jak ci się sprawdzi to ci 1% podziękuje a jak się nie sprawdzi to powychodzą z nor tacy jak ciekawy i będą szczekać.

Ciekawy
gdzie ty widzisz,że linia cercia padła?Chłopie,podawałem poziom 2035pkt przed sesją,kiedy jeszcze wykresu aktualnego na dzień dzisiejszy nie było więc jak miałem ten poziom,który codziennie się zmienia (linia się unosi do góry więc codziennie jest wyżej) obliczyć?Teraz jak sobie poprowadzisz tą linię to ci wyjdzie około 2020-2025pkt a i tak nie będzie to dokładne bo wystarczy,że ręka ci drgnie rysując linię i może być +/- 10pkt więc nie gorączkuj się tak.A tak naprawdę to wiesz chociaż skąd się ta linia wzięła i jak ją narysować?Bo z księżyca się nie wzięła a nazwałem ją "linią cercia" bo nikt do tej pory tej metody nie opisywał.To jest mój patent.Nie będę też robił tragedii z tego jak to wsparcie zamieni się w opór.Niemniej jednak przyznasz,że od prawie roku linie cercia były długo wsparciami/oporami.Najlepiej jakbyś pokazał nam co potrafisz i napisał coś od siebie abyśmy mogli ci ewentualnie pogratulować jak się sprawdzi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.