Widzisz Filipie wkroczyliśmy w świat,świat w którym za jakiś czas będzie można udać się na randkę z robotem który doskonale nas będzie rozumiał i odbije nasze lustrzane odbicie uczuć! Ale nie będzie to dusza nie będzie to mowa ludzka, będzie to sztuczną mowa sztucznej inteligencji,wytworu ludzkiego. Nasz mózg i nasz nośnik biologiczny danych o którym wspomniałem jest wytworem naturalnej ewolucji ? Czy innej cywilizacji wyższego dobra wyższej energii. Skoro my ludzie bawimy się to o co tu chodzi ? Czym jest krew? Czym jest dusza drogi Panie Filipie ? Czy dzieci w szkołach same tworzą zadania i wypracowania czy pomagają sobie sztuczną. Inteligencja ? Czy za 50 lat ugotujesz Pan sobie obiad czy to kuchenny robót po pobraniu próbki krwi stwierdzi czego potrzebujesz? A dron dostarczy zakupy ? Lodówka stwierdzi czy już dany produkt nadaje się do wyrzucenia a może sztuczną inteligencja tak to zaprogramuje że nie będziemy marnować wody jedzenia? Zegarek powie że trzeba wrzucić majtki do pralki bo rozwija się tam niekorzystna bakteria ? A moE sztuczną inteligencją zaplanuje nasze wydatki stwierdzi na co i kiedy mamy wydawać nasze pieniądze? Może zamiast wielkich łbów w korporacjach zastąpią procesory gdzie zaplanuje jak wydać jak pozyskać pieniadze? Może będziemy leżeć na hamakach mając wszystko? Może będziemy jak króliki w klatkach? Ciekawe co z rynkiem czy też go przewodzi ? Co ja to jeszcze miałem napisać hmmm... Aha. No tak życie jest nieprzewidywalne jak rzeka niewiadomo co jest za zakrętem niewiadomo jaki jest nurt... Kajak to fajna sprawa. Tak a propos rzeki. To prawda codzienność to chaos. --Milo się rozmawia z Inteligetną OSOBĄ! Ciekawe jak nasza spółka poradzi sobie w tej dobie,sobie AI.
Pozdrawiam