Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: 4,73%

Re: Chłopoki a powiedzcie mi

Witaj!
Drogi Filipie na początek przyjmij proszę przeprosiny me gdyż jam w podomce się w tymże miejscu przechadzam i w jednym momencie szaty godne powitania Przyjaciela mi nieznanego zakładam!

Obaj wiemy iż nie szata zdobi człowieka i po uścisku dłoni poznasz jeśliś mądry brata!

Po przemowie wiesz z kim podzielisz zdanie i otworzysz umysł Drogi Panie !

W dniu radosnym pragnę powitać Szanownego Filipa z jak widzę dalekich krain !

Widać Waszmość Szanujesz tradycje i dlatego Przyjmij skromne powitanie!

Uczucia które manifestuje i wyrażam w sposób prozaiczny a czasem kunsztowny, wyrafinowany i elegancki są niczym innym jak pragnieniem. Pragnieniem o które nauczyłem się już nie błagać i żądać a przede wszystkim nie biadolić!

Mawiają jako że droga jest celem więc oby ta droga przebiegła Przyjacielu mi nie znamy z wieloma pozytywnymi doznaniami. Już rzuciłem się w wir przeznaczenia płynę co ma być to będzie !

Życie to droga to.niekonczaca się zapętlająca taśma w innych miejscach i czasie niczym woda w różnych stanach jej skupienia! Czy jesteśmy jednorazowym biologicznym nośnikiem danych ? Uważam że nie. Dlatego nie przypadkowo tutaj się znalazłem!
Powodzenia! Wesołych Swiat!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
1SOLUTION -3,13% 0,09 2025-10-10 17:03:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.