Grzegorz Wróblewski PhDGrzegorz Wróblewski PhD
• 3.+ • 3.+
Chief Technology Officer at Medinice S.A.Chief Technology Officer at Medinice S.A.
3 t • 3 tygodnie temu
Cieszę się, że mogę podzielić się tym, że Medinice S.A. robi postępy z CoolCryo w kierunku złożenia wniosku do FDA. Niedawno wróciłem z USA, gdzie prowadziłem badania nad czynnikami ludzkimi z czołowymi amerykańskimi kardiochirurgami z czołowych instytucji, takich jak University of Chicago, Northwestern University, Rush University Medical Center, Mayo Clinic, Ascension Saint Thomas i wielu innych.
Jestem wdzięczny Husam H Balkhy za nieocenione wsparcie i doświadczenie w nauce w kardiochirurgii robotycznej.
Opinie na temat CoolCryo były znakomite, a jego imponująca szybkość krioablacji przewyższa obecne urządzenia co najmniej czterokrotnie, obiecując zmniejszenie powikłań związanych z przedłużonym krążeniem pozaustrojowym.
Skuteczność naszego urządzenia może zwiększyć dostępność leczenia dla pacjentów z migotaniem przedsionków. Mając na celu uzyskanie zezwolenia FDA, jesteśmy zaangażowani w szybkie wprowadzenie tej przełomowej technologii do klinik. hasztag#MedTech hasztag#Innovation hasztag#HealthcareTech hasztag#CardiacSurgery hasztag#AFib hasztag#CoolCryo hasztag#Cryoablation