> Kurs powyzej 5-10 gr to i tak zarobek dla Prezesa.
ABC - sam pisałes i słusznie, że prezes sprzedawać nie może/ nie będzie. Gdyby zaczął - po pierwszym infie o sprzedaży spółka jest spalona.
Dobrze, że masz wątpliwości i jesteś ostrożny. Dlatego poczekajmy. Dla mnie sprawa jest jasna - TVN mając 3-letnią umowę na wyłączność w dostarczaniu reklam do kanału E-Sport w zasadzie prowadzi ten biznes. Bo pieniądze będą na razie tylko z reklam. No, może z czasem - od jakichś sponsorów wydarzeń, których być może Astro będzie współorganizatorem. Można się zastanawiać kto więcej zarobi - Astro czy TVN, jakie to będą zyski, kiedy się pojawią itd. Ale zyski będą, bo Krajewski będzie trzymał koszty w ryzach, a akcji na pewno na giełdzie sprzedawać nie będzie. Tego, czy warto teraz kupować nie wiem, ale w jakiejs tam perspektywie akcje na pewno będą kosztować więcej. I - moim zdaniem - nie spadną poniżej 50 gr, bo teraz sprzedają już niemal tylko ci, którzy kupili po 50 gr albo wyżej. Kurs nie wiem jak się będzie kształtował, ale obroty- jak pisałem od pierwszego dnia - wolumenowo będą mizerne.
Oczywiście, mogę się mylić. Ale wątpię.