@AS, każdy ma swój cel realizacji zysków i potrzeb. Ja daje sobie i innym LT czas 5 lat bo moim zdaniem ta akurat spółka da spektakularny zwrot z inwestycji w tym przedziale czasowym. Osobiście posiadam inne aktywa typu na przykład działki ponad 5k m2 ale to ma się zupełnie nijak vs. PLW za 5 lat. Oczywiście za 2 lata możesz zrealizować swoje marzenia u kupić mieszkanie! Wszyscy będziemy cieszyć się że spełniłeś swoje marzenie! Mam nadzieję że zarobisz na tyle dobrze iż za dwa lata dokupisz kolejny taki sam pakiet który pozostawisz na kolejne 2 lata i kupisz wtedy kolejne mieszkanie dla swoich pociech :-) LT trzymamy fason i idziemy cały czas po nasze! Wspieramy Prezesa Kostowskiego w realizacji swojej wizji z którym można KONIE KRAŚĆ! na koniec słowa uznania dla MARIO bo to jest człowiek od dobrej roboty tutaj! Nie wiem Mario ile masz kapusty w PLW która pozwala ci na takie analizy, ale mam nadzieję że ja też do takiej dojdę i rzucę w cholerę to kopro i dołączę na FT do twojej działki analizy PLW. Przyznaz, że jest coraz ciężej przy takiej ilości nowych gier i marketingu PLW! Orzeł gdzie jesteś? jesteś z nami?