Chłopie jakie lukrowanie? Ja przedstawiłem fakty i liczby. Gdzie ty tu widzisz jakiś płacz? Te wycieczki osobiste to zostaw dla rodziców i innej rodziny, bo nikogo to tutaj nie interesuje jakim ty jesteś inwestorem. Jeśli twierdzisz, że masz 100% udanych inwestycji, to po porostu kłamiesz. Każdemu zdarzają się błędne oceny. Jeśli to jest dla ciebie powód do chełpienia się, to znaczy że jesteś strasznie niedowartościowany. Zapewne jesteś trollem lub groszołapem, który zarabia na kieszonkowe. Fakt, kupiłem drożej niż obecne ceny, choć średnia 22 jest jeszcze taka wysoka, ale ulokowałem w BKD jakiś 2% kapitału inwestycyjnego, więc raczej nie płaczę z tego powodu, bo chciałem wejść tutaj na krótko, a ze względu na to, że nie chcę wychodzić ze stratą, to pozostanę na dłużej. Zakopię akcje na kilka miesięcy i zobaczę i po tym czasie zobaczę jak się rozwija sytuacja. BKD to miał być taki złoty strzał, nie wyszło, więc muszę się z tym pogodzić i iść dalej. Ale żeby kogoś wyśmiewać z tego powodu to trzeba być niezłym psycholem