Dnia 2022-02-10 o godz. 09:25 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-02-10 o godz. 07:22 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-02-10 o godz. 06:54 ~Vmax napisał(a):
> > > Po 1 nie masz pojęcia ile straciłem i ile zyskałem, po 2 grę na giełdzie zacząłem ponad 20 lat temu i nie łatwo mnie wydymac, po 3 panie mądry trochę pokory zanim zaczniesz drugiego pouczać
> >
> > Scett ma duże doświadczenie w trollowaniu- 15 lat na Sanwilu to już na generała powinien awansować :-D.
> > Chłopak, niczym nasz rząd w kwestii polskiego wała, patrzy tylko z jednej perspektywy, innych już nie widzi ;-).
> > A wczoraj takie grubasy z akcji wychodziły, że aż mi się niedobrze robiło, no ale scett w ciągu roku zarobił na wycieczkę do Lichenia, to na nim robi to wrażenie.
> > A, scett, wiesz, co mi powiedział znajomy, jak mu podesłałem profil Sferaneta do oblukania? Że to chyba spółka, na której grają bezdomni, takie tam są obroty. I to najłagodniejsze z określeń :-).
>
> cemp. czy ten twój "znajomy" j.w. to nie przypadkiem jeden z WIELKICH "expertów sanwilowych" sand76 lub wolny-/+ ??
> Jeśli . to któryś z nich to z góry gratuluję "znajomego"-doradcy inwestycyjnego,...... czy ten "znajomy" też ci powiedział co masz robić tzn. siedzieć 16 lat na holdzie snw ??? - słuchaj go się dalej będziesz B O G A T Y !!!!!
>
> ps.
> tylko dla przypomnienia ,.....
>
> sandman76 [62.122.113.*] 2021-04-30 19:30
> Opublikowano przy kursie: 3,48 zł , zmiana od tamtej pory: -55,24%
Taaaak, niech ci będzie :-).
A dziś znów jakiś bezdomny szaleje na Sferaśmieciu, czy to ty robisz tam obroty? :-D