Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,91 zł , zmiana od tamtej pory: -50,86%

Re: C/z 7 . Dowalili tym raportem do pieca! Super!

Dnia 2021-05-21 o godz. 23:06 cmpunk napisał(a):

>
> Kamil się wstrzelił, choć nie do końca. Miało zejść na 3,35, a potem odbić. Zeszło ponad 40 groszy niżej.
> Myślę, że to nerwy drobnicy puszczają.
> I ta prognoza odbicia do 3,30. Nie na takie poziomy większość tu czeka :-). No ale bez info to ciężko będzie. Oby wyniki były powyżej oczekiwań.

oczywiście że może się mylić - to jest giełda
ale dotychczas nie spotkałem nikogo, kto w sposób miarodajny i wiarygodny wszedłby z nim w polemikę w kwestii czytania AT.
Pamiętam, że wtedy gdy napisał pierwszy raz o SANWILu ( zresztą na moją prośbę ) o wybiciu z bodajże 3,16 na 3,70 - to kilku tutaj jechało po nim strasznie.
Miał rację i zarówno kurs, jak i czas określił niemal idealnie. 2 dni poźniej poszło jak po sznurku :)

NIekórzy się z niego smieją, ale ja np po jego AT na Izostal dokupowałem go za 3 ( mając już wtedy średnią ok. 2.2 ) i całkiem nieźle na tym wyszedłem później :)
O innych moich spolkach nie będę tu pisał, żeby nie było że naganiam.

Oczywiście że nic co on pisze czy mówi nie musi się stać, ale tego, jak on odczytuje wykresy technicy nie kwestionują ( mam na myśli normalnych, rzetelnych ludzi, nie krzykaczy, którym wykres po prostu nie pasuje ze względów finansowych ).

Natomiast kwestia samych wyników to już AF. Sam jestem ich bardzo ciekawy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SANWIL -2,05% 1,43 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.