Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: C/wk = 3. Co za balon.

wyników JESZCZE nie ma. IQ był na minusie, ale w porównaniu z IVQ2009- wynik był genialny. IDM coś rozgrywa, ALE... widać, że prezesowa jest nie "dla picu", tylko chcą uratować spólkę. Byłam ostatnio w Tesco, stało tam kilka "standów" z kosmetykami (Dax, Garnier, Nivea...). Wszystkie były prawie pełne, tylko "stand" Koli był "przetrzebiony"- walało się kilka sztuk. Lada dzień info o zobowiązaniach- będą duuuuużo mniejsze niż te spodziewane (ostatni komunikat!!!). Sprzedaż DUUUŻO większa niż zakładano w prognozie. Wiem, że nie jest to spółka do zarobienia w krótkim terminie, ale kupiliśmy akcje w BARDZO dobrej cenie!!!! Teraz tylko czekać (miesiąc, dwa, trzy a może nawet więcej). Pamiętacie IMMo (od 0,5 do 15 zł w ciągu roku) ? Nie musi być aż tak, ale będzie dobrze. Ja cały czas dobieram. To bardzo perspektywiczna spólka, którą udało nam się chwycić w samym dołku!!! CIERPLIWOŚCI1111 Wiem, że to bardzo wkurza, gdy inne s-ki -rosną a Kola stoi, ale tutaj widać prwdziwą walkę o spółkę i wydaje się- walkę zwycięską!!! Jesteśmy w dobrym miejscu i BARDZO dobry czasie!!!! Jeszcze raz: CIERPLIWOŚCI!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM -2,25% 0,52 2026-06-29 10:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.