wyników JESZCZE nie ma. IQ był na minusie, ale w porównaniu z IVQ2009- wynik był genialny. IDM coś rozgrywa, ALE... widać, że prezesowa jest nie "dla picu", tylko chcą uratować spólkę. Byłam ostatnio w Tesco, stało tam kilka "standów" z kosmetykami (Dax, Garnier, Nivea...). Wszystkie były prawie pełne, tylko "stand" Koli był "przetrzebiony"- walało się kilka sztuk. Lada dzień info o zobowiązaniach- będą duuuuużo mniejsze niż te spodziewane (ostatni komunikat!!!). Sprzedaż DUUUŻO większa niż zakładano w prognozie. Wiem, że nie jest to spółka do zarobienia w krótkim terminie, ale kupiliśmy akcje w BARDZO dobrej cenie!!!! Teraz tylko czekać (miesiąc, dwa, trzy a może nawet więcej). Pamiętacie IMMo (od 0,5 do 15 zł w ciągu roku) ? Nie musi być aż tak, ale będzie dobrze. Ja cały czas dobieram. To bardzo perspektywiczna spólka, którą udało nam się chwycić w samym dołku!!! CIERPLIWOŚCI1111 Wiem, że to bardzo wkurza, gdy inne s-ki -rosną a Kola stoi, ale tutaj widać prwdziwą walkę o spółkę i wydaje się- walkę zwycięską!!! Jesteśmy w dobrym miejscu i BARDZO dobry czasie!!!! Jeszcze raz: CIERPLIWOŚCI!!!!