Chciałem poinformować,że cenzura pisowska już działa,mam zablokawany komputer i muszę korzystać od sąsiadki.Jestem pewien,że ten rząd,nie mający żadnego pojęcia o gospodarce,doprowadzi kraj do ruiny i prawdopodobnie policja nie da sobie rady,przed samosądem społeczeństwa,które na własnym ciele odbierze lekcję ekonomii i jełopów zacznie wieszać na latarniach.
Chyba każdy z was mający choćby deczko rozumu,a nie będącym ślepym wyznawcą pisu,zauważył,że uśmiech na twarzy Szydło jest jakiś sztuczny,nienaturalny,taki głupkowaty podobny do Kaczyńskiego.Jeśli demokracja ma na tym polegać,że wywala się z pracy 16 dzinnikarzy,zdnia na dzień w trybie natychmiastowym,czyli dyscyplinarnym,którzy za swoją pracę byli wynagradzani przez publiczność,a nie przez PO telekamerami,to ja dziękuję za taką demokrację.Proponuję tak jak w stanie wojennym od godz 19,30 do 20,00 wyjść z domu i chodzić dookoła bloku,dając wyraźny sygnał dyktatorom,że teraz została zatrudniona w tvp miernota,ze skulonymi uszami i bez rozumu.!
Czas się pożegnać,już raczej nie będę miał możliwości przedstawiać na forum moich nieprzeciętnie celnych i mądrych poglądów. Żegnam już idą po mnie,walą kolbami do drzwi.Jak się nie odezwę,to znaczy ,że już siedzę,albo nie żyję.Czytajcie szybko,bo zaraz ten post usuną.