Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: 88,33%

Re: C/WK 0,3!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚMY SKAZANI NA WZROSTY

Chciałem poinformować,że cenzura pisowska już działa,mam zablokawany komputer i muszę korzystać od sąsiadki.Jestem pewien,że ten rząd,nie mający żadnego pojęcia o gospodarce,doprowadzi kraj do ruiny i prawdopodobnie policja  nie da sobie rady,przed samosądem społeczeństwa,które na własnym ciele odbierze lekcję ekonomii i jełopów zacznie wieszać na latarniach.
 Chyba każdy z was mający choćby deczko rozumu,a nie będącym ślepym wyznawcą pisu,zauważył,że uśmiech na twarzy Szydło jest jakiś sztuczny,nienaturalny,taki głupkowaty podobny do Kaczyńskiego.Jeśli demokracja ma na tym polegać,że wywala się z pracy 16 dzinnikarzy,zdnia na dzień w trybie natychmiastowym,czyli dyscyplinarnym,którzy za swoją pracę byli wynagradzani przez publiczność,a nie przez PO telekamerami,to ja dziękuję za taką demokrację.Proponuję tak jak w stanie wojennym od godz 19,30 do 20,00 wyjść z domu i chodzić dookoła bloku,dając wyraźny sygnał dyktatorom,że teraz została zatrudniona w tvp miernota,ze skulonymi uszami i bez rozumu.!
Czas się pożegnać,już raczej nie będę miał możliwości przedstawiać na forum moich nieprzeciętnie celnych i mądrych  poglądów. Żegnam już idą po mnie,walą kolbami do drzwi.Jak się nie odezwę,to znaczy ,że już siedzę,albo nie żyję.Czytajcie szybko,bo zaraz ten post usuną.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTERBUD 0,00% 2,26 2025-09-25 15:56:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.