Nie zauważyłem że tu padła odpowiedź. A ja Ci sugerowałem że bumek teraz ok? Chyba nie.(2mln-y? za takie kwoty to ja kupuję, Ty to mnożysz razy 10). Ale skoro wybitna postać tego forum ,Ciekawy, się uparł to niech sobie kupuje, co szkodzi mu przytaktnąć. Tobie czegoś takiego bym nie napisał. Ja zachęcam do Arlena z którego jak ostatnio pisałem wyszedłem ok. 35,50. Szukałem dwóch spółek na koniec zameldowałem się na wig20, tak konkretnie budim. Wyglądało na górkę ale coś mi szeptało że kanał 520/640 z którego korzystałem wielokrotnie już się kończy a PPK pompuje.Trochę się denerwowałem biorąc w poniedziałek 662 ale najcięższy był wtorek. Dlatego jak poszło dzisiaj to uwaliłem temu łeb oddając 713. Już budima długo nie tknę. I w ten sposób 39k w 3 sesje, to już wiesz ile wrzuciłem. Na Arlenie zaczynałem od 165k. Poczekam teraz jeszcze trochę na żabkę, bo Arlen pewnie dopiero 32. Potem już małe pakiety... Nic nie bajeruję, same fakty. Szkoda że nie mogę Ci tego pokazać. Bawimy się... tooo miłego dnia.
P.s.A tu jakieś konie będą podpinane czy są smagane batem na innym papierze? Wolałbym żeby w stajni zajadały sianko lub owies żeby się przygotować. Ech...a Reinmetal...