As spokojnie wiem że jesteś graczem i chciałbyś już zarobić i przeskoczyć na inną spółkę .Rynek czekał na większą korektę po pierwszej fali do 4 zł Bo była to rzeczywiście pierwsza fala i korekta tak by wyglądała ale to była już 1w 3 koretkta płytka nastąpił ponowny atak na 5,7 i to była 1 w 3w3 .Rynek nic nie olewa czeka na wyniki ale to tylko pozór że czeka na dobre bo rynek czeka bo nie lubi niepewności jeśli będzie tylko 20 mln to rynek dojdzie do wniosku że najgorsze za nami i gorzej być nie może bo 7 stycznia będą podane wyniki przekazań a te muszą być wysokie bo ukończone budowy na 4q sprzedane są mieszkania za 250 mln
z tym że jeśli firma teraz nie zaksięguje kasy że wzrostu wartości budowanych magazynów to zrobi to na koniec roku bo musi na koniec roku wycenić te budowane 6 magazynów do wartości godziwej .W tamtym roku akuratnie wrzucili 30 mln zł ze wzrostu wartości trzech magazynów na 3 q a reszta na 4q również te sprzedane w 3q Po prostu tak muszą robić na koniec roku Więc rynek zacznie grać pod super wyniki 4q .Mnie jako inwestorowi jest obojętne jak będzie cena chyba że skoczy mocno i dojdę do wniosku że firma jest przewartościowania ale to musiałoby być 15 zł a obecna 3 fala po wynikach 3q nie ma takiego zasięgu ponieważ nie jestem graczem mogę podawać projekcje bo nie sprzedaję i pod nie nie gram .