Witam. Budopol na 100% nie jest BANKRUTEM (ma sporo gotówki 52mln zł lub więcej sporą cześć ma zainwestowane w obligacje GANTA ) . Mam akcje tej spółki już dobre kilka lat(sporo kasy zarobiłem na tej spółce kiedy  kupowałem w 2007 jeszcze przed decyzja że w Polsce będzie Euro2012 a później sprzedawałem po 10,50zł ale zacząłem odkupywać po 6zł i później po 3zł i wchodziłem w nowa emisje po 1zł) -sam jestem nieźle wkurzony tym co się dzieje z kursem.Odnośnie jak chcesz to napisz sobie do TVN CNBC i zaproponuj żeby kupili że tanie są akcje może coś powiedzą więcej na temat tej spółki to (że BUDOPOL kase pożycza GANTOWI za marne 5% lub 6% w skali roku to jest smieszne (coś im się pomyliło bawią się w rentierów) ale dostaje za to od GANTA zlecenia i ma w ten sposób robotę i   oczywiście GANT jest większościowym udziałowcem BUDOPOLU bo jak coś GANTOWI nie wyjdzie to rykoszetem dostanie się Naszej spółce. Teraz jest zły okres dla całej branży budowalanej chodzi mi o wyceny spółek i każdy kto się interesuje to wie o czym myślę.Mam nadzieję że w przyszłości kurs będzie o wiele wyżej niż teraz.Trzeba być cierpliwym.
Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy :)