Szanowny Panie Swiss,
Dziekuje Panu goraco i serdecznie za troske, ktora Pan nad nami idi......mi roztacza. Albowiem my wszyscy, którzy posiadamy ten papier jestesmy jak karaluchy, wszak one maja mozgi lecz ich nie uzywaja , biegajac wokol klozeta. Chyba jestesmy podobnie skonstruowani. Pragne jednak zwrócic Panska uwage na drobny szczegól mianowicie my idi... ci itp., idac za Panska nomenklatura, wiemy w co sie zapakowalismy i pomimo odmózdzenia mamy swiadomosc iz Braster to duze ryzyko ale i duza szansa zwazywszy na produkt. Jestem gleboko przekonany ze Panska znajomosc historii rynkow kapitalowych doskonale odzwierciedla wszystkie sukcesy nowych prodoktow, pomyslów i ideii które zaowocowaly gigantycznymi sukcesami wielu firm. Oczywiscie byly rowniez bolesne upadki, niniejsza konkluzja ma na celu pokazanie Panu jak mocno jestesmy odmózdzeni ze to akceptujemy, co wiecej wierzymy w sukces i co najgorsze jestesmy w tym wszystkim cierpliwi.
Szanowny Panie Swiss,
Zwazywszy na fakt iz jest Pan takim "Michalem Aniolem XXI" w imieniu swoim oraz pozostalych id........ ow posiadajacych akcje zwalniam Pana z obowiazku troszczenia sie o moje, nasze wlasne pieniadze. Niech Pan w swoim niezmierzonym dobru i trosce pozwoli nam stracic nasze pieniadze
Z zyczeniami powrotu do zdrowia oraz szansy nabycia pakieciku akcji Braster na ugaszenie pozaru zazrdosci
Naiwny id....ta :)