Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  28,50 zł , zmiana od tamtej pory: -68,56%

Re: Brawo Netflix

o ile, nowy wrzucił link, wywołując dyskusję i podgrzał emocje, o tyle niejaki dete pisząc swojego posta pokazał jak ogromnym jest ignorantem ( podaje nieprawdziwe tezy, a to może być ścigane)...
netflix wiadomo to amerykańska olbrzymia kasa, ma możliwości, ale często z treściami merytorycznymi ma kłopoty
nie wiem, jak oni sprawdzają te produkcje, które albo finansują, albo kupują licencje, ale czasem wychodzą takie gafy jak w tym filmie
obejrzałem film i kilka słów obiektywnego mojego komentarza do tej sytuacji:
film jest kanadyjski i powstał w 2018 r
platige nie występuje w żadnych napisach, ani na początku, ani na końcu, a więc nie ma nic wspólnego z ta produkcją!
o ile, sama treść jest ciekawa i dotyczy ścigania i stawiania przed sądem ponad 90 letnich dziś esesmanów ( niemiecki wymiar sprawiedliwości dopiero się obudził), to mapa i słowa o polskich obozach śmierci są skandaliczne i mam nadzieję, że ze strony netflixa pojawi się jakieś sprostowanie?
hehe, do nowej narracji czyli naziści od wielu już lat niemcy starają się świat przyzwyczaić
a, pytam: kto wybrał adolfa na kanclerza, jakiś inny naród (43,9% głosów - 288 na 444 miejsc w parlamencie)?
niemcy i jeszcze raz niemcy, naziści, czy zwykli obywatele? koniec i kropka.
dyskusję należałoby zakończyć, bo to forum pli, a nie historyczne
ps> skąd się biorą tacy jak dete? można być człowiekiem coś lub kogoś ignorującym, jednak, aby zabierać głos na zasadzie wiem bo wiem? troll? polecam cytat:
''to nieświadomość lub nieuctwo. Ignorant to nieuk. Mówimy tak o kimś, kto mimo niewiedzy zabiera głos.
Ignorancji nie należy mylić z ignorowaniem czegoś lub kogoś — czyli z lekceważeniem. Być ignorowanym przez ignoranta to przykre — ale zwykle ignoruje on nas właśnie dlatego, że jest ignorantem''

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -3,91% 8,84 2026-01-29 13:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.