Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: brawo dla maklera specjalisty

Dnia 2012-09-17 o godz. 22:04 ~Hi napisał(a):
> Powinni to wywalić na fixy ,to kwalfikuje się
> już dawno .. Wiem z doświadczenia ten gnój miałby o wiele
> trudniej.Dajcie spokój nawet nie patrzcie na to,wyrzucić to
> z podglądu na na rok ,dwa ???Kursu za bardzo niżej nie
> uwali, zabezpieczenie kredytu i niżej schodzić nie może,bo
> zrobią z nim porządek Raz 50k akcji
> ,drugi raz 50 k akcji i gość schowa się i skończy zabawę
> .Prawda jest taka, dużo akcji utopił to teraz trzyma i
> niech stoi ,trudno !!!Lepiej pobawić się na Patentusie, tam
> też trzyma,może nawet to samo biuro(tak na 80% to ,to
> samo).W zasadzie to oni chcą z małych dobrych spólek
> przesadzić ludzi na duże niby płynne, to takie moje
> osobiste odczucie

Nie zgodzę się, według mnie warto obserwować, by powoli skubać po możliwie najlepszym kursie. Jak pisałem w innym wątku, u mnie to inwestycja na lata dla dzieciaków, więc myślę że do czasu nim dorosną w końcu wypali. A jak nie to cóż powiem im że tatuś ich kasę przegrał na giełdzie i niech sobie chuligany same radzą ;-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOJ 1,41% 1,44 2025-11-06 09:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.