Trzeba podejść do tematu w taki sposób jakby dotyczyło to Ciebie otóż , mieszkając w centrum miasta płacę za wynajem garażu 200 złotych miesięcznie czyli ochrona samochodu kosztuje mnie 50 dolarów na miesiąc .....a teraz gdyby chodziło o ochronę zdrowia i życia pacjenta będącego w grupie ryzyka ???? 40 złotych czyli 10 dolarów na miesiąc to dużo czy mało .....
Naturalnie są to tylko spekulacje lecz idąc tym torem dochodzimy w przypadku 1 mln sprzedanych testerów , dajmy na to w ciągu 5 lat do kwoty 480 mln przychodów !!!!!
I teraz można jeszcze mocniej spekulować w górę lub w dół , kwoty są niewyobrażalne po prostu dla nas malutkich
Kto biednemu zabronić marzyć na bogato .....he he he ......
I teraz nawet gdyby doszło w międzyczasie do jakichś emisji ( nie będzie mam nadzieje ) lecz załóżmy że tak i dla prostego rachunku mamy 10 mln akcji ( obecnie 5,6 mln ) i zysku zatrzymanego mamy 240 mln gdzie 40 mln na kapitał zapasowy a 200 mln na wypłatę w formie dywidendy .......mamy 20 zeta i jak zakładałem 10 k akcji masz ........200 k rocznie ufffffffff kosmos
Powtarzam to są tylko hipotezy lecz chciałem to obrazowo przedstawić by móc takim suwakiem przesuwać góra dół
Wielu, można powiedzieć większość tego nie doczeka i do tego czasu już wypadnie z giełdy lecz z wypiekami na twarzy spoglądać będą na notowania myśląc ..............można było
Ja piszę o perspektywie powiedzmy roku 2023 pod warunkiem komercjalizacji i sprzedaży w roku 2016 ......
A jak będzie to nikt nie wie .........
Pozdrawiam ........