kupiłem 5tys. ale w kredycie 50/50 juz by była teraz tylko żałuje ze nie wziąłem 10tys,
za późno podali info o Dębicy ,ze w Sądzie przegrali,zeby wcześniej o 1tydz. to bym tyle miał i juz by była dzisaj ta insignia. Dobrze wypasiona insignia będzie kosztować 115tys. słabsza 100tys.
Jutro jest premiera nowego BMW serii3 (F30) i cena tego auta będzie wynosiła od 125-140tys. zł w zależności od wyposażenia i teraz nie wiem w co uderzyć.
Zagram hazardowo teraz tymi pieniędzmi z foty, dzisiaj Petrol ogłosił o zarejestrowaniu nowych akcji a za tydz. lub dwa tyg. wprowadzi te akcje do obrotu na GPW po wprowadzeniu tych akcji do obrotu akcje petrola spadną do 2zł moze troszkę nizej i wchodzę wtenczas na maksa w petrola i liczę ze za akcje foty kupię 25tys. sztuk co najmniej.
Myslę ze po wprowadzeniu akcji petrola do obiegu długo nie trzeba będzie czekać na info o o próbowaniu złoża w Kazachstanie 2tyg. najdłużej gdzieś do 10marca tak liczę.
Radzę to wziąsc pod uwagę jak ktoś chce swoją dolę podbudować za długo juz te akcje były dołowane przez mafię przy kupnie tych akcji po 2zł straty ,że się poniesie są bardzo znikome a zyski mogą byc nawet 10krotne.
Jeżeli mi się ten manewr uda to biorę to BMW chociaż insignia bardziej mi się podoba niz BMW to jest niczym poezja.
W przyszłym tygodniu fota juz bedzie po 12zł i wyskakuje zniej albo kupię Dębicę albo Petrola będę bacznie się temu przyglądał atak przeprowadzę po wprowadzeniu do obrotu tych akcji bo to będzie juz ostatni moment na super zyski.