Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Brakuje mi wiary i tracę cierpliwość do tej spółki ;-(

Wiadome skąd będą te opony chyba z Dębicy muszę jechać do salonu i sprawdzić.
Jutro premiera jest nowego BMW serii3 (F30),to są samochody niczym poezja,człowiek żyłby w innym świecie a dla przeciętnych ludzi niewyobrażalny byłby ten świat.
Ja jestem z rodowodem i zawsze kupuje samochody z rodowodem na ktore mnie stac takie jak tylko Mazda Opel Honda i Toyota nie piszę juz o wyższym segmencie. Inne marki nie mogą mi zaśmiecać umysłu nawet na moment bo to by mnie cofnęło do tyłu w rozwoju.
Później już tylko krok aby się znaleźć w szponach tego śmiecia Palikota ja sobie na to nie mogę pozwolić bo autorytet buduje się pokoleniami.

Wystarczy aby tylko Jarek został premierem i długo nie trzeba by czekać aby Dębica osiągnęła właściwą wartość bo to jest doktor prawa.
Byśmy mieli tylko same korzyści jak by Jarek został premierem, na zachodzie by tylko cały czas o nim myśleli ,żeby mu się nie narazić i go nie drażnić i przez to bysmy większe subsydia i UE dostawali.
Pieniądze z kraju by nie odpływały do Izraela tylko by zostały w naszych kieszeniach bo tam są potrzebne ogromne pieniądze na obronę tego kraju bo Iran wycelował już 200 rakiet na ten kraj. Sam Iran pierwszy na Izrael nie moze uderzyć bo by amerykanie
na Iran od razu uderzyli bronią termojądrową , czekają tylko jak Izrael ich pierwszy zaczepi, później takie uderzenie przez amerykanów nie wchodzi w rachubę.

Za późno żeście się obudzili bo wszystkie pieniądze są już w Izraelu trzeba było się obudzic na jesieni jak były wybory.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Poparcie-dla-PO-gwaltownie-spada-dla-PiS-rosnie,wid,14241230,wiadomosc.html?ticaid=1de53&_ticrsn=5

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA 0,99% 81,30 2025-10-09 16:49:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.